Tips voor een verblijf in Boston

Heb je er wel eens over gedacht om eens een bezoek te brengen aan de Amerikaanse stad Boston? Dan hebben we hieronder informatie en een aantal tips voor je verzameld. Met deze informatie kun je voorbereid op vakantie naar Boston.

Algemene informatie over Boston

Park in BostonBoston is de grootste en tevens de hoofdstad van de staat Massachusetts in de Verenigde Staten. Het is ook één van de rijkste en oudste steden van de Verenigde Staten. De economie van de stad is gebaseerd op verzekeringen, onderwijs, financiële diensten, research en medische diensten. Het heeft zeer gespecialiseerde ziekenhuizen. De stad Boston werd in 1630 gesticht.

Bezienswaardigheden in Boston

Boston Duck Tours

Hier kunt je tochten maken in omgebouwde/aangepaste trucks uit WOII. Het zijn gele amfibie voertuigen waarmee je een tocht maakt die je niet snel meer zal vergeten.

Franklin Park Zoo

Franklin Park Zoo is een dierentuin die is gesticht in 1913. Hier kun je giraffen, zebra’s, gorilla’s, leeuwen en nog veel meer prachtige dieren bewonderen in een prachtige omgeving.

Freedom Trail

Freedom Trail in BostonDe Freedom Trail is een route door Boston die je alles vertelt over de geschiedenis van het begin van de Amerikaanse onafhankelijkheid. Als je interesse hebt in geschiedenis is het zeker de moeite waard om deze route te lopen. Je komt langs alle mooie en bijzondere plekken in deze stad met een hele rijke historie. De stad die in 1630 gesticht is heeft namelijk heel wat meegemaakt van de Amerikaanse geschiedenis.

The Old North Church

The Old North Church in Boston was een zeer belangrijke kerk in de tijd van de revolutie. Vanuit deze kerk werden belangrijke lichtsignalen gegeven om de mensen aan de andere kant van de Charles-River te waarschuwen.

Musea in Boston

Een aantal musea in Boston zijn: Museum of Bad Art, Boston Kids Museum, Museum of Science, Museum of Fine Arts, Museum of Afro American History allemaal de moeite waard te bezoeken.

Hotels in Boston

Hotels zijn er behoorlijk wat in Boston. The Midtown hotel, Lenox hotel. Het Royal Sonesta Hotel is een hightech hotel dat voor iedereen wel wat te bieden heeft. Dus ook met een wat kleiner budget kun je hier terecht.

Een auto huren

Een auto huren in Boston is altijd een goed idee, de stad is behoorlijk groot en er zijn ook een hoop bezienswaardigheden in de omgeving van Boston. Met een auto heb je de vrijheid om alle bezienswaardigheden te bezoeken die je wil.

Plaats een reactie