Veilig op vakantie in eigen land? Zo kan het!

Het afgelopen jaar heeft een enorme impact op de gesteldheid van de Nederlandse bevolking. Om de schade die deze impact eventueel aanricht is het belangrijk om op een veilige manier toch zo veel mogelijk naar buiten te gaan. Door naar buiten te gaan krijg je weer een frisse blik op het leven en minimaliseer je de kans op verveling, een sleur of misschien zelfs een burn-out. In deze periode is het natuurlijk wel essentieel om op een veilige manier naar buiten te gaan. Je moet er niet aan denken om je op een onveilige manier in de buitenlucht te begeven. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om op een veilige manier alsnog op vakantie te gaan! In deze blog vertellen we je over enkele prachtige plekken die je ondanks de gedeeltelijke lockdown gewoon kunt bezoeken.

De Waddeneilanden

Nederland telt een vijftal prachtige Waddeneilanden waar je ook in 2020 gewoon op vakantie kunt gaan. Op diverse Waddeneilanden staan resorts met meerdere vrijstaande huisjes. Door een vrijstaande woning te boeken weet je zeker dat je het contact kunt beperken. Een van de mooiste Waddeneilanden is Ameland. Middelse en simpele zoekopdracht in Google als “Vakantiehuis Ameland” vind je alle mogelijkheden. We kunnen je garanderen dat je in bijvoorbeeld de Ameland Residence op een veilige manier volledig tot rust kunt komen. Doordat de Waddeneilanden vol staan met prachtige natuur en omgeven zijn door zee zul je je even helemaal in het buitenland wanen.

De Veluwe

Wat geldt voor de Waddeneilanden geldt eigenlijk ook voor de Veluwe. Dit prachtige natuurgebied ademt rust en is dan ook één van de mooiste plekjes van Nederland om helemaal tot rust te komen. De Veluwe is rijk van hotels en residences om een midweek in door te brengen. Je kunt uren, misschien wel dagenlang wandelen over de Veluwe en steeds nieuwe stukjes natuur ontdekken. De ideale plek dus als je even er tussenuit wilt zonder dat je het risico loopt mensen tegen te komen!

Plaats een reactie